Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banánovo-karamelový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie30 291 kJ /
7 240 kcal
Bílkoviny108,20 g
– z toho živočišné bílkoviny69,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,36 g
Tuky352,11 g
– nasycené246,48 g
– nenasycené90,85 g
–– mononenasycené77,05 g
–– polynenasycené13,80 g
––– omega 31,21 g
Vláknina25,20 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 6,13 g
Sůl6,65 g
Sacharidy898,80 g
– cukry669,05 g
––– laktóza29,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
2 2 banány Banán čerstvý 180 g
4 lžíce 4 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
vanilkový cukr Cukr vanilkový
375 ml 375 ml Cremefine Rama na šlehání Rostlinná šlehačka 375 ml
trochu trochu cukru Cukr bílý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
4 4 banány Banán čerstvý 360 g
375 g 375 g zkramelizovaného Salka Mléko kondenzované slazené 375 ml
100 g 100 g pískového cukru Cukr bílý 100 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
meruňková marmeláda Marmeláda meruňková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.