Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svíčková z vepřového v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 674 kJ /
1 356 kcal
Bílkoviny205,48 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,48 g
Tuky43,21 g
– nasycené10,57 g
– nenasycené21,78 g
–– mononenasycené18,46 g
–– polynenasycené3,32 g
––– omega 30,23 g
Vláknina9,88 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 705 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy31,41 g
– cukry7,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 menšího celeru Celer bulva čerstvá 135 g
cibule Cibule čerstvá
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská
šlehačka Šlehačka 35%
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
trochu trochu oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.