Nutriční hodnoty (Svíčková z vepřového v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 674 kJ / 1 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 43,21 g |
– nasycené | 10,57 g |
– nenasycené | 21,78 g |
–– mononenasycené | 18,46 g |
–– polynenasycené | 3,32 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 9,88 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 31,41 g |
– cukry | 7,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
trochu trochu oleje | Olej řepkový |