Nutriční hodnoty (Mandarinkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
Energie | 21 805 kJ / 5 212 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,48 g |
Tuky | 234,72 g |
– nasycené | 131,56 g |
– nenasycené | 84,62 g |
–– mononenasycené | 75,00 g |
–– polynenasycené | 9,62 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 2,14 g |
Sodík | 930 mg |
Sůl | 2,62 g |
Sacharidy | 631,83 g |
– cukry | 374,03 g |
––– laktóza | 19,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 malé plechovky mandarinkového kompotu | Mandarinka zavařená | |
500 g 500 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 500 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce cit. šťávy | ||
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
3/4 3/4 pomerančového džusu (část můžeme nahradit šťávou z kompotu) | Džus pomerančový | |
2,5 balíčku 2,5 balíčku vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 120 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |