Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandarinkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 30

Energie21 805 kJ /
5 212 kcal
Bílkoviny128,96 g
– z toho živočišné bílkoviny108,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,48 g
Tuky234,72 g
– nasycené131,56 g
– nenasycené84,62 g
–– mononenasycené75,00 g
–– polynenasycené9,62 g
––– omega 30,87 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 2,14 g
Sodík 930 mg
Sůl2,62 g
Sacharidy631,83 g
– cukry374,03 g
––– laktóza19,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 malé plechovky mandarinkového kompotu Mandarinka zavařená
500 g 500 g tvarohu ve vaničce Tvaroh polotučný 500 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce cit. šťávy
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
3/4 3/4 pomerančového džusu (část můžeme nahradit šťávou z kompotu) Džus pomerančový
2,5 balíčku 2,5 balíčku vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.