Nutriční hodnoty (Jahodové řezy s želatinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 281 kJ / 5 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,16 g |
Tuky | 306,86 g |
– nasycené | 121,34 g |
– nenasycené | 169,19 g |
–– mononenasycené | 132,75 g |
–– polynenasycené | 36,44 g |
––– omega 3 | 9,73 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 470 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 575,70 g |
– cukry | 356,60 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
250 g 250 g pískového cukru | Cukr bílý | 250 g |
10 lžic 10 lžic vlažné vody | Voda | 180 ml |
10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
čerstvé jahody | Jahody čerstvé | |
1-2 sáčky 1-2 sáčky červené dortové želatiny | Želatina cukrářská | |
1 1 jahodový kompot | Jahody zavařené | |
1 1 vanilkový pudink (nebo jahodový) | Puding v prášku | 40 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
máta | Máta peprná list čerstvá |