Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové řezy s želatinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 281 kJ /
5 325 kcal
Bílkoviny61,28 g
– z toho živočišné bílkoviny36,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,16 g
Tuky306,86 g
– nasycené121,34 g
– nenasycené169,19 g
–– mononenasycené132,75 g
–– polynenasycené36,44 g
––– omega 39,73 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 470 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy575,70 g
– cukry356,60 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g pískového cukru Cukr bílý 250 g
10 lžic 10 lžic vlažné vody Voda 180 ml
10 lžic 10 lžic oleje Olej řepkový 110 ml
čerstvé jahody Jahody čerstvé
1-2 sáčky 1-2 sáčky červené dortové želatiny Želatina cukrářská
1 1 jahodový kompot Jahody zavařené
1 1 vanilkový pudink (nebo jahodový) Puding v prášku 40 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
4 lžíce 4 lžíce cukru moučka Cukr bílý 100 g
šlehačka Šlehačka 35%
máta Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.