Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškovka (žemlovka))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 497 kJ /
597 kcal
Bílkoviny19,10 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,74 g
Tuky16,19 g
– nasycené3,80 g
– nenasycené7,66 g
–– mononenasycené5,71 g
–– polynenasycené1,95 g
––– omega 30,19 g
Vláknina12,45 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy87,46 g
– cukry71,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vánočka (nebo loupáky) Vánočka
3 3 hrušky Hruška čerstvá 390 g
1 1 kysana smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 lžíce 1 lžíce malinové marmelády Džem malinový 15 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.