Nutriční hodnoty (Hruškovka (žemlovka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 497 kJ / 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,74 g |
Tuky | 16,19 g |
– nasycené | 3,80 g |
– nenasycené | 7,66 g |
–– mononenasycené | 5,71 g |
–– polynenasycené | 1,95 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 12,45 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 87,46 g |
– cukry | 71,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vánočka (nebo loupáky) | Vánočka | |
3 3 hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |
1 1 kysana smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 lžíce 1 lžíce malinové marmelády | Džem malinový | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
skořice | Skořice ceylonská |