Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený králík s vepřovým bůčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 519 kJ /
1 080 kcal
Bílkoviny5,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,60 g
Tuky100,78 g
– nasycené7,08 g
– nenasycené89,28 g
–– mononenasycené63,11 g
–– polynenasycené26,17 g
––– omega 38,20 g
Vláknina20,72 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,60 g
– cukry17,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
koření na králičí maso Provensálské koření
drcený kmín Kmín mletý
4 porce 4 porce králičího masa Králík stehna
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
4 plátky 4 plátky vepřového bůčku Vepřový bok
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.