Nutriční hodnoty (Pečený králík s vepřovým bůčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 519 kJ / 1 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
Tuky | 100,78 g |
– nasycené | 7,08 g |
– nenasycené | 89,28 g |
–– mononenasycené | 63,11 g |
–– polynenasycené | 26,17 g |
––– omega 3 | 8,20 g |
Vláknina | 20,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,60 g |
– cukry | 17,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
koření na králičí maso | Provensálské koření | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
4 porce 4 porce králičího masa | Králík stehna | |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
4 plátky 4 plátky vepřového bůčku | Vepřový bok | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská |