Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládový pudink s jablky a piškoty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 684 kJ /
403 kcal
Bílkoviny7,60 g
– z toho živočišné bílkoviny6,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky2,64 g
– nasycené1,14 g
– nenasycené1,02 g
–– mononenasycené0,36 g
–– polynenasycené0,66 g
––– omega 30,08 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy83,20 g
– cukry81,20 g
––– laktóza5,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 čokoládový pudink BIO v prášku (nebo vanilkový) Puding v prášku
1/2 l 1/2 l rýžový nápoj Zajíc
4 lžíce 4 lžíce třtinového cukru (nebo podle chuti) Cukr třtinový 48 g
2 2 jemně strouhaná čerstvá jablka (popř. rozdušené nebo kompot) Jablko čerstvé 300 g
2 2 hrstě bezlepkových piškotů Piškoty bezlepkové
8 lžic 8 lžic bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 120 ml
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.