Nutriční hodnoty (Čokoládový pudink s jablky a piškoty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 684 kJ / 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 2,64 g |
– nasycené | 1,14 g |
– nenasycené | 1,02 g |
–– mononenasycené | 0,36 g |
–– polynenasycené | 0,66 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 83,20 g |
– cukry | 81,20 g |
––– laktóza | 5,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 čokoládový pudink BIO v prášku (nebo vanilkový) | Puding v prášku | |
1/2 l 1/2 l rýžový nápoj Zajíc | ||
4 lžíce 4 lžíce třtinového cukru (nebo podle chuti) | Cukr třtinový | 48 g |
2 2 jemně strouhaná čerstvá jablka (popř. rozdušené nebo kompot) | Jablko čerstvé | 300 g |
2 2 hrstě bezlepkových piškotů | Piškoty bezlepkové | |
8 lžic 8 lžic bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 120 ml |
skořice | Skořice ceylonská |