Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drožďovo-vločková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie678 kJ /
162 kcal
Bílkoviny9,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,65 g
Tuky1,75 g
– nasycené0,61 g
– nenasycené1,07 g
–– mononenasycené0,26 g
–– polynenasycené0,81 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,73 g
Sůl9,36 g
Sacharidy22,25 g
– cukry10,11 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
1/2 1/2 malé konzervy hrachu Hrách žlutý loupaný sušený
1/2 konzervy 1/2 konzervy kukuřice Kukuřice sterilovaná
2 hrsti 2 hrsti ovesných vloček Vločky ovesné
1 kostka 1 kostka droždí Droždí pekařské lisované 42 g
olej Olej řepkový
1 lžíci 1 lžíci Vegety Kořenící směs sypká 15 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu Bujón zeleninový 10 g
libeček Libeček čerstvý
hrst hrst lišek Liška obecná čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.