Nutriční hodnoty (Hlíva a žampiony v těstíčku s polentou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 183 kJ / 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,68 g |
Tuky | 15,48 g |
– nasycené | 3,96 g |
– nenasycené | 7,04 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,44 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 9,32 g |
– cukry | 1,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 180 g |
hlavičky žampionů | Žampion čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 polévkové lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 čajová lžička jedlé sody | Jedlá soda | |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
chilli | Chilli paprička sušená |