Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Shmaky v provensálském koření s červenou cibulí a pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 269 kJ /
303 kcal
Bílkoviny15,55 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,55 g
Tuky12,05 g
– nasycené1,06 g
– nenasycené10,34 g
–– mononenasycené7,06 g
–– polynenasycené3,28 g
––– omega 30,90 g
Vláknina4,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 409 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy16,23 g
– cukry5,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g šmakounu natural Šmakoun 100 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky provensálského koření Provensálské koření 2.5 g
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky hladké mouky (nebo Solamylu) Mouka pšeničná hladká 2 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 menší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
10 cm 10 cm pórku Pórek čerstvý
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu Natur (nemusí být) Bujón zeleninový 5 g
1 dl 1 dl bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml
voda na podlití Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.