Nutriční hodnoty (Shmaky v provensálském koření s červenou cibulí a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 269 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,55 g |
Tuky | 12,05 g |
– nasycené | 1,06 g |
– nenasycené | 10,34 g |
–– mononenasycené | 7,06 g |
–– polynenasycené | 3,28 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 4,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 16,23 g |
– cukry | 5,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g šmakounu natural | Šmakoun | 100 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky provensálského koření | Provensálské koření | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky hladké mouky (nebo Solamylu) | Mouka pšeničná hladká | 2 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu Natur (nemusí být) | Bujón zeleninový | 5 g |
1 dl 1 dl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
voda na podlití | Voda |