Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sázavský buřtguláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 864 kJ /
924 kcal
Bílkoviny43,97 g
– z toho živočišné bílkoviny37,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,61 g
Tuky63,03 g
– nasycené29,47 g
– nenasycené33,29 g
–– mononenasycené8,46 g
–– polynenasycené24,83 g
––– omega 30,04 g
Vláknina10,85 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 6,41 g
Sůl15,21 g
Sacharidy42,06 g
– cukry27,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 dkg 40 dkg měkkého salámu (můžou být párky, točený salám...) Měkký salám 400 g
1/2 1/2 menší hlávky červeného zelí Zelí červené čerstvé
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 kostka 1 kostka masoxu Bujón hovězí 10 g
sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý
cca 3 lžíce 3 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 45 ml
2 kostky 2 kostky cukru Cukr bílý 10 g
podle chuti Worcesterová omáčka Worcestrová omáčka
Maggi Polévkové koření tekuté
1 1 polévková lžíce Solamylu Bramborový škrob
1 lžička 1 lžička Glutasolu E621 - L-glutaman sodný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.