Nutriční hodnoty (Ořechový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 364 kJ / 3 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 205,08 g |
– nasycené | 79,35 g |
– nenasycené | 102,65 g |
–– mononenasycené | 50,90 g |
–– polynenasycené | 51,75 g |
––– omega 3 | 8,01 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 425,89 g |
– cukry | 262,59 g |
––– laktóza | 7,09 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 dkg 25 dkg pískového cukru | Cukr bílý | 250 g |
12 dkg 12 dkg másla | Máslo kravské | 120 g |
10 dkg 10 dkg umletých ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
20 dkg 20 dkg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
0,5 0,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1/8 l 1/8 l vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |