Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drožďová polévka s hlívou ústřičnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 170 kJ /
280 kcal
Bílkoviny21,66 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,98 g
Tuky8,65 g
– nasycené2,47 g
– nenasycené3,88 g
–– mononenasycené2,96 g
–– polynenasycené0,91 g
––– omega 30,03 g
Vláknina19,01 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 165 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy20,48 g
– cukry8,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hlívy (bez nožiček) Hlíva ústřičná syrová 200 g
1 kostka 1 kostka droždí Droždí pekařské lisované 42 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
pár růžiček růžiček brokolice Brokolice čerstvá
asi 1,5 l asi 1,5 l zeleninového bujónu nebo vývaru (1 kostka) Bujón zeleninový
trochu trochu oleje Olej řepkový
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.