Nutriční hodnoty (Středomořská zelenina na plechu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 988 kJ / 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,45 g |
Tuky | 55,14 g |
– nasycené | 16,46 g |
– nenasycené | 34,81 g |
–– mononenasycené | 24,61 g |
–– polynenasycené | 10,21 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 32,54 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,48 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 77,29 g |
– cukry | 41,00 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
2 2 cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 4 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1-2 1-2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 225 g |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
100 g 100 g sýru feta (nebo balkánského) | Sýr feta | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce bazalkového pesta | Pesto bazalkové | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
tymián (v nouzi sušený) | Tymián sušený | |
rozmarýn (v nouzi sušený) | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská |