Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrna a fazole v bešamelce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 869 kJ /
1 642 kcal
Bílkoviny92,94 g
– z toho živočišné bílkoviny9,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny83,45 g
Tuky45,13 g
– nasycené16,67 g
– nenasycené26,37 g
–– mononenasycené13,56 g
–– polynenasycené12,81 g
––– omega 30,76 g
Vláknina136,90 g
Cholesterol 68 mg
Sodík 151 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy147,54 g
– cukry23,14 g
––– laktóza13,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva cizrny (400 g) Cizrna 400 g
1 konzerva 1 konzerva velkých bílých fazolí (410 g) Fazole bílé
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
3 PL 3 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
250-300 ml 250-300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 275 ml
koření (muškátový oříšek, chilli, sůl, čerstvá petrželka...) Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.