Nutriční hodnoty (Cizrna a fazole v bešamelce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 869 kJ / 1 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 83,45 g |
Tuky | 45,13 g |
– nasycené | 16,67 g |
– nenasycené | 26,37 g |
–– mononenasycené | 13,56 g |
–– polynenasycené | 12,81 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 136,90 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 151 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 147,54 g |
– cukry | 23,14 g |
––– laktóza | 13,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva cizrny (400 g) | Cizrna | 400 g |
1 konzerva 1 konzerva velkých bílých fazolí (410 g) | Fazole bílé | |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
3 PL 3 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
250-300 ml 250-300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 275 ml |
koření (muškátový oříšek, chilli, sůl, čerstvá petrželka...) | Pepř černý |