Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karboš-bramboš-zeloš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 289 kJ /
786 kcal
Bílkoviny45,17 g
– z toho živočišné bílkoviny32,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,17 g
Tuky31,37 g
– nasycené10,32 g
– nenasycené18,68 g
–– mononenasycené14,10 g
–– polynenasycené4,58 g
––– omega 30,19 g
Vláknina16,38 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 1,72 g
Sůl4,20 g
Sacharidy74,90 g
– cukry12,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mletého masa Vepřový ořez 200 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
vejce Vejce slepičí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
strouhanka Strouhanka pšeničná
olej na smažení Olej řepkový
200 g 200 g syrových brambor Brambor zimní 200 g
vejce Vejce slepičí
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
olej na smažení Olej řepkový
200 g 200 g pokrájeného kysaného zelí Zelí bílé kvašené 200 g
kmín Kmín
cibule Cibule čerstvá
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
smetana 12% Smetana kravská sladká 12%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.