Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka s hovězím masem, špekem a cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 365 kJ /
1 760 kcal
Bílkoviny118,63 g
– z toho živočišné bílkoviny116,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,88 g
Tuky137,47 g
– nasycené64,76 g
– nenasycené70,21 g
–– mononenasycené59,73 g
–– polynenasycené10,48 g
––– omega 30,50 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 340 mg
Sodík 2,82 g
Sůl6,95 g
Sacharidy10,95 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg hovězího masa Hovězí kýta 500 g
15 dkg 15 dkg špeku Špek 150 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 hrsti 2 hrsti nakrájené jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
hrst hrst nakrájeného pórku Pórek čerstvý
žampióny Žampion čerstvý
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
lžička lžička kmínu Kmín
pepř Pepř černý
libeček Libeček čerstvý
masox Bujón hovězí
3 lžičky 3 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 15 g
mouka Mouka pšeničná hladká
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.