Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panenčin cop s bazalkovým bešamelem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 023 kJ /
484 kcal
Bílkoviny20,44 g
– z toho živočišné bílkoviny17,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,30 g
Tuky24,43 g
– nasycené15,71 g
– nenasycené8,11 g
–– mononenasycené7,25 g
–– polynenasycené0,86 g
––– omega 30,14 g
Vláknina1,73 g
Cholesterol 81 mg
Sodík 202 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy45,01 g
– cukry26,05 g
––– laktóza24,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 ks 1 ks vepřové panenky (cca 600 g) Vepřová panenka
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 svazek 1 svazek bazalky Bazalka čerstvá
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
česnekové koření s bylinkami (Kotányi) Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.