Nutriční hodnoty (Panenčin cop s bazalkovým bešamelem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 023 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 24,43 g |
– nasycené | 15,71 g |
– nenasycené | 8,11 g |
–– mononenasycené | 7,25 g |
–– polynenasycené | 0,86 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 1,73 g |
Cholesterol | 81 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 45,01 g |
– cukry | 26,05 g |
––– laktóza | 24,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 ks 1 ks vepřové panenky (cca 600 g) | Vepřová panenka | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 svazek 1 svazek bazalky | Bazalka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
česnekové koření s bylinkami (Kotányi) | Provensálské koření |