Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory s bylinkovým máslem v alobalu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 936 kJ /
941 kcal
Bílkoviny1,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,42 g
Tuky102,53 g
– nasycené66,26 g
– nenasycené35,01 g
–– mononenasycené32,50 g
–– polynenasycené2,51 g
––– omega 30,38 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,10 g
– cukry1,14 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 větších nových brambor Brambor raný
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
petrželka Petržel nať čerstvá
bazalka Bazalka čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.