Nutriční hodnoty (Brambory s bylinkovým máslem v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 936 kJ / 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 102,53 g |
– nasycené | 66,26 g |
– nenasycené | 35,01 g |
–– mononenasycené | 32,50 g |
–– polynenasycené | 2,51 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,10 g |
– cukry | 1,14 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 větších nových brambor | Brambor raný | |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |