Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka s masoxem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 10 478 kJ / 2 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,49 g |
Tuky | 239,19 g |
– nasycené | 46,70 g |
– nenasycené | 165,03 g |
–– mononenasycené | 57,31 g |
–– polynenasycené | 107,71 g |
––– omega 3 | 2,19 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 1,97 g |
Sodík | 4,11 g |
Sůl | 9,76 g |
Sacharidy | 10,60 g |
– cukry | 2,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 1 Moravanka | Zelenina směs sterilovaná | |
1 1 masox | Bujón hovězí | |
200 ml 200 ml majonézy | Majonéza | 200 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
200-250 g 200-250 g měkkého salámu (nejlépe kuřecího) | Měkký salám | 225 g |
1 1 želatina (na vaječnou tlačenku) | Želatina vepřová | |
400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |