Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka s masoxem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie10 478 kJ /
2 504 kcal
Bílkoviny76,82 g
– z toho živočišné bílkoviny72,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,49 g
Tuky239,19 g
– nasycené46,70 g
– nenasycené165,03 g
–– mononenasycené57,31 g
–– polynenasycené107,71 g
––– omega 32,19 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 1,97 g
Sodík 4,11 g
Sůl9,76 g
Sacharidy10,60 g
– cukry2,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1 1 Moravanka Zelenina směs sterilovaná
1 1 masox Bujón hovězí
200 ml 200 ml majonézy Majonéza 200 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
200-250 g 200-250 g měkkého salámu (nejlépe kuřecího) Měkký salám 225 g
1 1 želatina (na vaječnou tlačenku) Želatina vepřová
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.