Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-tvarohový závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie10 233 kJ /
2 446 kcal
Bílkoviny39,16 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,80 g
Tuky156,68 g
– nasycené69,15 g
– nenasycené82,69 g
–– mononenasycené30,66 g
–– polynenasycené52,03 g
––– omega 30,18 g
Vláknina16,70 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 439 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy211,40 g
– cukry52,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg listového těsta Listové těsto 500 g
2 2 měkké tvarohy Tvaroh polotučný
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
2 2 vejce (žloutek+bílek) Vejce slepičí 140 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
rozinky Rozinky
oříšky (nebo mandle) Lískový ořech
cukr moučka (podle chuti) Cukr bílý
trochu trochu nastrouhané citrónové kůry Citronová kúra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.