Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 946 kJ /
3 811 kcal
Bílkoviny43,88 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,20 g
Tuky151,60 g
– nasycené83,71 g
– nenasycené60,41 g
–– mononenasycené41,14 g
–– polynenasycené19,27 g
––– omega 31,31 g
Vláknina37,30 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 297 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy549,20 g
– cukry363,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
120 g 120 g tuku (Hera) Margarín 120 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
100 g 100 g kokosu Kokos strouhaný 100 g
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g
tuk na vymazání Margarín
strouhanka na vysypání Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.