Nutriční hodnoty (Jablková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 946 kJ / 3 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,20 g |
Tuky | 151,60 g |
– nasycené | 83,71 g |
– nenasycené | 60,41 g |
–– mononenasycené | 41,14 g |
–– polynenasycené | 19,27 g |
––– omega 3 | 1,31 g |
Vláknina | 37,30 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 297 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 549,20 g |
– cukry | 363,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
120 g 120 g tuku (Hera) | Margarín | 120 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
100 g 100 g kokosu | Kokos strouhaný | 100 g |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
tuk na vymazání | Margarín | |
strouhanka na vysypání | Strouhanka pšeničná |