Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávané pepřové kedlubny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie527 kJ /
126 kcal
Bílkoviny5,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,66 g
Tuky0,46 g
– nasycené0,09 g
– nenasycené0,26 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,01 g
Vláknina8,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 598 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy21,08 g
– cukry9,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
- 1 1 větší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
- 1/2 - 1/2 větší cibule Cibule čerstvá 35 g
- 3 plátky 3 plátky gothaje o síle cca 1cm Měkký salám
- 1/2 lžičky - 1/2 lžičky podravky nebo jiné polévkové koření Kořenící směs sypká 2.5 g
- 1/2 lžičky - 1/2 lžičky černého pepře Pepř černý 2.5 g
- 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
- trocha trocha mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
- olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.