Nutriční hodnoty (Zadělávané pepřové kedlubny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 527 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,66 g |
Tuky | 0,46 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,26 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 8,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 598 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 21,08 g |
– cukry | 9,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
- 1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
- 1/2 - 1/2 větší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
- 3 plátky 3 plátky gothaje o síle cca 1cm | Měkký salám | |
- 1/2 lžičky - 1/2 lžičky podravky nebo jiné polévkové koření | Kořenící směs sypká | 2.5 g |
- 1/2 lžičky - 1/2 lžičky černého pepře | Pepř černý | 2.5 g |
- 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
- trocha trocha mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
- olej | Olej řepkový |