Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso na mrkvi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 391 kJ /
811 kcal
Bílkoviny111,96 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,96 g
Tuky17,34 g
– nasycené4,16 g
– nenasycené8,91 g
–– mononenasycené6,96 g
–– polynenasycené1,96 g
––– omega 30,05 g
Vláknina22,90 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 671 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy42,60 g
– cukry28,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
500 g 500 g mrkve Mrkev čerstvá 500 g
kousek kousek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.