Nutriční hodnoty (Vepřové maso na mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 391 kJ / 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,96 g |
Tuky | 17,34 g |
– nasycené | 4,16 g |
– nenasycené | 8,91 g |
–– mononenasycené | 6,96 g |
–– polynenasycené | 1,96 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 22,90 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 42,60 g |
– cukry | 28,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
máslo | Máslo kravské |