Nutriční hodnoty (Sýrové pochutnání)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 025 kJ / 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 54,23 g |
– nasycené | 31,82 g |
– nenasycené | 18,30 g |
–– mononenasycené | 16,13 g |
–– polynenasycené | 2,17 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 2,37 g |
Sůl | 6,21 g |
Sacharidy | 3,37 g |
– cukry | 2,67 g |
––– laktóza | 2,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hermelíny | Hermelín | 200 g |
2 2 vyšší plátky eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | |
2 plátky 2 plátky balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
červená sušená paprika | Paprika červená sušená | |
olej na smažení | Olej řepkový |