Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr se žampiony v alobalu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 629 kJ /
1 584 kcal
Bílkoviny168,40 g
– z toho živočišné bílkoviny160,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,40 g
Tuky89,74 g
– nasycené15,33 g
– nenasycené45,13 g
–– mononenasycené38,04 g
–– polynenasycené7,09 g
––– omega 32,40 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 730 mg
Sodík 438 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy19,50 g
– cukry8,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kapra Kapr 1000 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
10 dkg 10 dkg cibule Cibule čerstvá 100 g
25 dkg 25 dkg žampionů Žampion čerstvý 250 g
citron Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.