Nutriční hodnoty (Kapr se žampiony v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 629 kJ / 1 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 89,74 g |
– nasycené | 15,33 g |
– nenasycené | 45,13 g |
–– mononenasycené | 38,04 g |
–– polynenasycené | 7,09 g |
––– omega 3 | 2,40 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 730 mg |
Sodík | 438 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 19,50 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kapra | Kapr | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
10 dkg 10 dkg cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
25 dkg 25 dkg žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
citron | Citrón čerstvý |