Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandarinkovo-šlehačkový dortík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 466 kJ /
2 024 kcal
Bílkoviny49,54 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,82 g
Tuky33,18 g
– nasycené8,08 g
– nenasycené15,58 g
–– mononenasycené11,72 g
–– polynenasycené3,86 g
––– omega 30,16 g
Vláknina7,40 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 564 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy378,00 g
– cukry207,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
120 g 120 g moučka cukr Cukr bílý 120 g
120 g 120 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 120 g
1 1 kávová lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
2 plechovky 2 plechovky mandarinek Mandarinka čerstvá
1/2 l 1/2 l mandarinkové šťávy z mandarinek( pokud nemáme, doplníme buď vodou nebo džusem) Šťáva z mandarinky 500 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
1 1 šlehačka Cremefine na šlehání od Ramy Rostlinná šlehačka
2 2 malé zakysané smetany (nebo 1 smetana a 1 hustý bílý jogurt) Smetana kravská zakysaná 12%
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
strouhanku na pánvi opražit Strouhanka pšeničná
přírodního cukr Cukr bílý
kokos Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.