Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorský bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 644 kJ /
632 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky42,10 g
– nasycené5,72 g
– nenasycené36,08 g
–– mononenasycené31,24 g
–– polynenasycené4,84 g
––– omega 30,07 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy53,94 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 větších brambor Brambor zimní 300 g
cibule Cibule čerstvá
1/2 l 1/2 l masového vývaru Vývar masový 500 ml
3-4 lžíce 3-4 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 52.5 ml
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
1/2 1/2 větší salátové okurky Okurka salátová čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.