Nutriční hodnoty (Bavorský bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 644 kJ / 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 42,10 g |
– nasycené | 5,72 g |
– nenasycené | 36,08 g |
–– mononenasycené | 31,24 g |
–– polynenasycené | 4,84 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,94 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
1/2 l 1/2 l masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
3-4 lžíce 3-4 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 52.5 ml |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
1/2 1/2 větší salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |