Nutriční hodnoty (Kačenka na jablkách s karamelizovaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 377 kJ / 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,86 g |
Tuky | 1,93 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 0,89 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,74 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 21,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 61,55 g |
– cukry | 44,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kachní stehna | Kachna stehno s kostí a kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 sklenice 1 sklenice kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
kmín | Kmín | |
voda | Voda | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
cukru krystal | Cukr bílý | |
1 lžíce 1 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 15 g |