Nutriční hodnoty (Hlávkový salát se škvarečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 612 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 42,00 g |
– nasycené | 20,50 g |
– nenasycené | 21,00 g |
–– mononenasycené | 18,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,05 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hlávkové saláty | Salát hlávkový čerstvý | |
50 g 50 g uzeného špeku (nebo anglické slaniny) | Špek | 50 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
ocet (dle potřeby) | Ocet lihový |