Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlávkový salát se škvarečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 612 kJ /
385 kcal
Bílkoviny1,75 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky42,00 g
– nasycené20,50 g
– nenasycené21,00 g
–– mononenasycené18,00 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 800 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy0,05 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 hlávkové saláty Salát hlávkový čerstvý
50 g 50 g uzeného špeku (nebo anglické slaniny) Špek 50 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
ocet (dle potřeby) Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.