Nutriční hodnoty (Jemné kuřecí ragú s květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 563 kJ / 2 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 344,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 341,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,88 g |
Tuky | 89,50 g |
– nasycené | 54,02 g |
– nenasycené | 30,91 g |
–– mononenasycené | 25,70 g |
–– polynenasycené | 5,21 g |
––– omega 3 | 3,42 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,66 g |
Sacharidy | 24,92 g |
– cukry | 7,92 g |
––– laktóza | 6,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
50 g 50 g nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
vývar | Vývar hovězí | |
případně masox | Bujón hovězí |