Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemné kuřecí ragú s květákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 563 kJ /
2 286 kcal
Bílkoviny344,71 g
– z toho živočišné bílkoviny341,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,88 g
Tuky89,50 g
– nasycené54,02 g
– nenasycené30,91 g
–– mononenasycené25,70 g
–– polynenasycené5,21 g
––– omega 33,42 g
Vláknina0,75 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 1,83 g
Sůl4,66 g
Sacharidy24,92 g
– cukry7,92 g
––– laktóza6,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsní řízky Kuře prso 1400 g
1 1 menší květák Květák čerstvý
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
50 g 50 g nivy Niva 50% t. v s. 50 g
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
sůl Sůl mořská
vývar Vývar hovězí
případně masox Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.