Nutriční hodnoty (Zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 589 kJ / 2 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 194,47 g |
– nasycené | 31,73 g |
– nenasycené | 143,05 g |
–– mononenasycené | 45,07 g |
–– polynenasycené | 97,98 g |
––– omega 3 | 2,08 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 978 mg |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 8,53 g |
Sacharidy | 34,05 g |
– cukry | 12,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 sklenička 1 sklenička červeného sterilovaného zelí | Zelí červené sterilované | 200 g |
2-3 2-3 natvrdo uvařená vejce | Vejce slepičí | 175 g |
10 dkg 10 dkg měkkého salámu | Měkký salám | 100 g |
1 sklenička 1 sklenička light majonézy | Majonéza | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |