Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Balkánské bagetky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie965 kJ /
231 kcal
Bílkoviny23,06 g
– z toho živočišné bílkoviny19,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,16 g
Tuky4,76 g
– nasycené1,19 g
– nenasycené2,36 g
–– mononenasycené1,91 g
–– polynenasycené0,44 g
––– omega 30,03 g
Vláknina8,22 g
Cholesterol 65 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,35 g
Sacharidy21,50 g
– cukry15,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 bagetky na rozpečení Bageta pšeničná
1 1 malá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
česnek Česnek čerstvý
tymián Tymián sušený
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
100 g 100 g uzeného masa Vepřová plec uzená 100 g
balkánský sýr Sýr balkánský (50% t. v s.)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.