Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové lívanečky se skořicovým cukrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 173 kJ /
1 475 kcal
Bílkoviny44,26 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,40 g
Tuky21,63 g
– nasycené6,82 g
– nenasycené9,41 g
–– mononenasycené6,81 g
–– polynenasycené2,60 g
––– omega 30,16 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 313 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy269,15 g
– cukry142,65 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce (bílky zvlášť) Vejce slepičí 140 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
2 2 nastrouhaná jablka (já měla hrušky) Jablko čerstvé 300 g
170 g 170 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 170 g
lžička lžička prášku do pečiva Kypřící prášek
špetka špetka soli Sůl mořská
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 lžičky 2 lžičky citrónové kůry Citronová kúra čerstvá 10 g
rozinky Rozinky
1 balíček 1 balíček skořicového cukru Cukr skořicový 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.