Nutriční hodnoty (Jablkové lívanečky se skořicovým cukrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 173 kJ / 1 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,40 g |
Tuky | 21,63 g |
– nasycené | 6,82 g |
– nenasycené | 9,41 g |
–– mononenasycené | 6,81 g |
–– polynenasycené | 2,60 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 313 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 269,15 g |
– cukry | 142,65 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce (bílky zvlášť) | Vejce slepičí | 140 g |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
2 2 nastrouhaná jablka (já měla hrušky) | Jablko čerstvé | 300 g |
170 g 170 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 170 g |
lžička lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 lžičky 2 lžičky citrónové kůry | Citronová kúra čerstvá | 10 g |
rozinky | Rozinky | |
1 balíček 1 balíček skořicového cukru | Cukr skořicový | 20 g |