Nutriční hodnoty (Kvašáková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 743 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,05 g |
Tuky | 23,07 g |
– nasycené | 14,64 g |
– nenasycené | 7,14 g |
–– mononenasycené | 6,10 g |
–– polynenasycené | 1,04 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 17,45 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 32,85 g |
– cukry | 24,95 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml nálevu z kvašených okurek | Okurka salátová čerstvá | |
4 ks 4 ks kvašené okurky rozmixovat | Okurka salátová čerstvá | 1000 g |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
500 ml 500 ml voda | Voda | 500 ml |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
kopr nať | Kopr nať čerstvý |