Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kvašáková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 743 kJ /
417 kcal
Bílkoviny14,65 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,05 g
Tuky23,07 g
– nasycené14,64 g
– nenasycené7,14 g
–– mononenasycené6,10 g
–– polynenasycené1,04 g
––– omega 30,20 g
Vláknina17,45 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 186 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy32,85 g
– cukry24,95 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 ml 500 ml nálevu z kvašených okurek Okurka salátová čerstvá
4 ks 4 ks kvašené okurky rozmixovat Okurka salátová čerstvá 1000 g
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
500 ml 500 ml voda Voda 500 ml
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
sůl Sůl mořská
kopr nať Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.