Nutriční hodnoty (Vepřová roláda plněná mrkví a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 869 kJ / 1 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 32,20 g |
– nasycené | 7,74 g |
– nenasycené | 16,34 g |
–– mononenasycené | 13,62 g |
–– polynenasycené | 2,72 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového masa od žeber na roládu(plát) | Vepřová kýta | 1000 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
15 lístků 15 lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
olej, cibule, sůl, pepř, kmín, mouka | Mouka pšeničná hladká |