Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová roláda plněná mrkví a bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 869 kJ /
1 164 kcal
Bílkoviny211,00 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky32,20 g
– nasycené7,74 g
– nenasycené16,34 g
–– mononenasycené13,62 g
–– polynenasycené2,72 g
––– omega 30,10 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 600 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy6,00 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového masa od žeber na roládu(plát) Vepřová kýta 1000 g
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
15 lístků 15 lístků čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
olej, cibule, sůl, pepř, kmín, mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.