Nutriční hodnoty (Vuřty na pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 151 kJ / 2 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 140,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,86 g |
Tuky | 200,66 g |
– nasycené | 120,22 g |
– nenasycené | 80,22 g |
–– mononenasycené | 30,11 g |
–– polynenasycené | 50,11 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 21,56 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 8,22 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 64,84 g |
– cukry | 16,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg buřtů nebo klobás | Párek vepřový | 1000 g |
4 kusy 4 kusy větší cibule | Cibule čerstvá | 276 g |
1 1 černé pivo | Pivo tmavé 10ᵒ | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kečup | Kečup sladký | |
obyčejná hořčice | Hořčice plnotučná | |
feferonka pouze pro gurmány, ne pro děti | Chilli paprička čerstvá |