Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné řezy naruby - zase trochu jinak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie29 516 kJ /
7 055 kcal
Bílkoviny89,05 g
– z toho živočišné bílkoviny35,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,29 g
Tuky319,44 g
– nasycené125,13 g
– nenasycené180,17 g
–– mononenasycené138,95 g
–– polynenasycené41,22 g
––– omega 311,16 g
Vláknina35,22 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 563 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy938,30 g
– cukry506,10 g
––– laktóza26,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek vody Voda 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
5 5 středních jablek Jablko čerstvé 750 g
mletá skořice (dle chuti) Skořice ceylonská mletá
vanilkový cukr (dle chuti) Cukr vanilkový
rozinky (dle chuti) Rozinky
ořechy (dle chuti) Vlašské ořechy
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1,5 sáčku 1,5 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 72 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
150 g 150 g cukru moučka Cukr bílý 150 g
rum Rum
nastrouhaná čokoláda (nebo tyčinka Margot, granko) Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.