Nutriční hodnoty (Bageta z domácí pekárny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 960 kJ / 2 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,60 g |
Tuky | 42,71 g |
– nasycené | 5,50 g |
– nenasycené | 34,71 g |
–– mononenasycené | 22,68 g |
–– polynenasycené | 12,03 g |
––– omega 3 | 2,83 g |
Vláknina | 28,93 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 364,39 g |
– cukry | 20,22 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
100 g 100 g žitné mouky celozrnné | Mouka žitná celozrnná hladká | 100 g |
200 g 200 g grahamové mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 200 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
1/2 kostky 1/2 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |