Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bageta z domácí pekárny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 960 kJ /
2 141 kcal
Bílkoviny60,40 g
– z toho živočišné bílkoviny6,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,60 g
Tuky42,71 g
– nasycené5,50 g
– nenasycené34,71 g
–– mononenasycené22,68 g
–– polynenasycené12,03 g
––– omega 32,83 g
Vláknina28,93 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 3,29 g
Sůl8,20 g
Sacharidy364,39 g
– cukry20,22 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
100 g 100 g žitné mouky celozrnné Mouka žitná celozrnná hladká 100 g
200 g 200 g grahamové mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 200 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
1/2 kostky 1/2 kostky droždí Droždí pekařské lisované 21 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.