Nutriční hodnoty (Pastýřský řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 16 239 kJ / 3 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 209,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 330,78 g |
– nasycené | 95,04 g |
– nenasycené | 168,79 g |
–– mononenasycené | 138,32 g |
–– polynenasycené | 30,47 g |
––– omega 3 | 1,56 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 848 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 5,84 g |
Sacharidy | 13,38 g |
– cukry | 9,78 g |
––– laktóza | 3,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového bůčku bez kosti (zmasilý) | Vepřový bok | 1000 g |
130 g 130 g uzené plece b.k - vařená | Vepřová plec uzená | 130 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
100 g 100 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
60 g 60 g (2 ks) vajec | Vejce slepičí | 60 g |
60 g 60 g smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 60 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |