Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pastýřský řízek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie16 239 kJ /
3 881 kcal
Bílkoviny211,39 g
– z toho živočišné bílkoviny209,99 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky330,78 g
– nasycené95,04 g
– nenasycené168,79 g
–– mononenasycené138,32 g
–– polynenasycené30,47 g
––– omega 31,56 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 848 mg
Sodík 2,63 g
Sůl5,84 g
Sacharidy13,38 g
– cukry9,78 g
––– laktóza3,78 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového bůčku bez kosti (zmasilý) Vepřový bok 1000 g
130 g 130 g uzené plece b.k - vařená Vepřová plec uzená 130 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
100 g 100 g uzeného sýra Eidam 30% t. v s. uzený 100 g
60 g 60 g (2 ks) vajec Vejce slepičí 60 g
60 g 60 g smetany 12% Smetana kravská sladká 12% 60 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.