Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kandovaná dýně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 338 kJ /
1 754 kcal
Bílkoviny11,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené1,00 g
– nenasycené0,40 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy410,00 g
– cukry370,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg dýně Dýně čerstvá 1000 g
ocet (330 ml ml na 1 l vody) Ocet lihový
350 g 350 g cukr krupice (nebo krystal) Cukr bílý 350 g
moučkový cukr Cukr bílý
vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.