Nutriční hodnoty (Kandovaná dýně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 338 kJ / 1 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 0,40 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 410,00 g |
– cukry | 370,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg dýně | Dýně čerstvá | 1000 g |
ocet (330 ml ml na 1 l vody) | Ocet lihový | |
350 g 350 g cukr krupice (nebo krystal) | Cukr bílý | 350 g |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový |