Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurky velmi dobré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie208 kJ /
50 kcal
Bílkoviny1,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,41 g
Tuky0,21 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,53 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy9,25 g
– cukry4,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malou mrkev (nebo několik koleček z mrkve velké) Mrkev čerstvá 50 g
3 kolečka 3 kolečka křenu Křen čerstvý
0,5 0,5 malé cibule Cibule čerstvá 35 g
2 2 hřebíčky Hřebíček
3 3 celé pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 1 malý bobkový list Bobkový list sušený
asi 1 cm asi 1 cm celé skořice Skořice ceylonská
kousek kousek vinného nebo višňového listu
snítku snítku kopru Kopr nať čerstvý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
špetka špetka hořčičných semínek Hořčice žlutá semena
2 2 vrchovaté polévkové lžíce cukru krystal (nebo krupice) Cukr bílý
1 1 kávová lžička soli Sůl mořská
50 ml 50 ml octu Ocet lihový 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.