Nutriční hodnoty (Květákové omelety s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 295 kJ / 1 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,70 g |
Tuky | 60,28 g |
– nasycené | 23,05 g |
– nenasycené | 28,93 g |
–– mononenasycené | 20,74 g |
–– polynenasycené | 8,19 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 12,30 g |
Cholesterol | 947 mg |
Sodík | 2,38 g |
Sůl | 5,63 g |
Sacharidy | 235,60 g |
– cukry | 51,00 g |
––– laktóza | 31,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
tuk na opékání | Margarín | |
100 g 100 g salámu (Gothaj) | Polosuchý salám | 100 g |
300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |