Nutriční hodnoty (Panenka v krustě s baby brambůrkama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 344 kJ / 799 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 26,69 g |
– nasycené | 7,76 g |
– nenasycené | 17,69 g |
–– mononenasycené | 12,02 g |
–– polynenasycené | 5,67 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 89,66 g |
– cukry | 16,50 g |
––– laktóza | 2,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kousky 2 kousky vepřové panenky | Vepřová panenka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 plátky 2 plátky toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce tymiánu | Tymián sušený | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce nastrouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 45 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
1 hrnek 1 hrnek hovězího vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce tymiánu | Tymián sušený | 15 g |
nové malé brambory (můžou být i velké a nakrájené na kolečka) | Brambor zimní | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
snítky snítky šalvěje (nemusí být) | Šalvěj čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku (česnek se dává do alobalu v celku, tak kdo má rád, může dát víc - pečený je velice chutný) | Česnek čerstvý | 21 g |