Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahůdkový bůček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie14 312 kJ /
3 421 kcal
Bílkoviny150,76 g
– z toho živočišné bílkoviny145,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,76 g
Tuky302,04 g
– nasycené77,68 g
– nenasycené160,80 g
–– mononenasycené130,72 g
–– polynenasycené30,09 g
––– omega 31,60 g
Vláknina7,76 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 5,85 g
Sůl13,90 g
Sacharidy22,85 g
– cukry2,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového bůčku (libového) Vepřový bok 1000 g
5 zrnek 5 zrnek celého černého pepře Pepř černý
3 zrnka 3 zrnka nového koření Nové koření
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce Vegety Kořenící směs sypká 15 g
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička mletého černého pepře Pepř černý mletý 5 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.