Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánočka III.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 066 kJ /
3 840 kcal
Bílkoviny106,56 g
– z toho živočišné bílkoviny35,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny71,00 g
Tuky111,26 g
– nasycené29,00 g
– nenasycené71,92 g
–– mononenasycené48,03 g
–– polynenasycené23,89 g
––– omega 31,61 g
Vláknina21,75 g
Cholesterol 794 mg
Sodík 986 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy592,20 g
– cukry134,97 g
––– laktóza13,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
125 g 125 g tuku Margarín 125 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky sušeného droždí nebo (necelá 1/2 čerstvého droždí) Droždí sušené 7.5 g
rozinky Rozinky
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
mandle Mandle neloupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.