Nutriční hodnoty (Rybíz á la brusinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 011 kJ / 3 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 735,00 g |
– cukry | 724,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 1000 g |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
650 g 650 g cukru krupice | Cukr bílý | 650 g |
10 10 celých hřebíčků | Hřebíček | |
1 kousek 1 kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
250 ml 250 ml octa | Ocet lihový | 250 ml |