Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybíz á la brusinky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 011 kJ /
3 110 kcal
Bílkoviny11,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,00 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,30 g
Vláknina54,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 47 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy735,00 g
– cukry724,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg červeného rybízu Rybíz červený čerstvý 1000 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
650 g 650 g cukru krupice Cukr bílý 650 g
10 10 celých hřebíčků Hřebíček
1 kousek 1 kousek celé skořice Skořice ceylonská
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
250 ml 250 ml octa Ocet lihový 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.