Nutriční hodnoty (Židovský zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 611 kJ / 863 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
Tuky | 36,50 g |
– nasycené | 4,55 g |
– nenasycené | 28,45 g |
–– mononenasycené | 8,15 g |
–– polynenasycené | 20,30 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 371 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 125,23 g |
– cukry | 125,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
- 1 1 malá hlávka zelí (průměr cca 10-15cm) | Zelí bílé čerstvé | |
- 3 lžíce 3 lžíce majolky | Majonéza | 45 g |
- 2 lžíce 2 lžíce cukru krystal/krupice | Cukr bílý | 50 g |
- trocha trocha citronu | Citrón čerstvý | |
- 10 dkg 10 dkg rozinek | Rozinky | 100 g |
- sůl | Sůl mořská |