Nutriční hodnoty (Fazolkovo - rajčatový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 796 kJ / 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,54 g |
Tuky | 35,26 g |
– nasycené | 2,81 g |
– nenasycené | 30,74 g |
–– mononenasycené | 21,15 g |
–– polynenasycené | 9,59 g |
––– omega 3 | 2,40 g |
Vláknina | 37,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 51,00 g |
– cukry | 35,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | 600 g |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 PL 2 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
trochu trochu citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
trochu trochu černého pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
(dávám i trošku trošku moučkového cukru) | ||
pár kapek kapek teplé vody | Voda |