Nutriční hodnoty (Rybízovo-jogurtový koktejl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 977 kJ / 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,50 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 2,20 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 24,50 g |
– cukry | 24,50 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml červeného a bílého rybízu | Rybíz bílý čerstvý | |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 1 smetanový jahodový jogurt | Jogurt kravský ovocný 3,5% | |
cukr dle chuti (záleží na kyselosti ovoce) | Cukr bílý | |
0,5 l 0,5 l mléka (podle požadované hustoty) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |